maanantai 18. elokuuta 2014

Maunulanpuiston suunnittelutyöpaja 2 Leikkipuistossa 20.8. klo 18

Maunulanpuiston uutta suunnitelmaluonnosta kommentoidaan ja testataan Maunulan leikkipuistossa keskiviikkona 20.8., klo 18, kaikille avoimessa suunnittelutyöpajassa. Työnalla on tulevan kirjasto-nuorisotalo-työväenopiston viereinen osa puistoa ja rinne kohti leikkipuistoa (ks. kuva alla).

 
Työpajassa on esillä myös kaksi Pakilantien Heka-Maunulan talon kirjastonviereiselle tontinkulmalle tehtyä suunnitelmaa. Mukana työpajassa on puistosuunnitelmaa tekevä maisema-arkkitehtitoimisto Näkymä ja Helsingin kaupungin virkamiehiä.

Maunulan demokratiahanke järjestää kolme asukastyöpajaa puistosuunnittelun aikana. Tämä suunnitelma-ehdotus syntyi 12.6. pidetyn ideatyöpajan ajatusten pohjalta.
 
Kolmas työpaja pidetään 30.9. klo 18. Silloin keskustellaan maisema-arkkitehtien ja puistovastaavan kanssa viimeisen kerran yhdessä, ja koitetaan kokea puisto sellaisena, millaiseksi se on suunniteltu. Sitten puistosuunnitelma lähtee tavanomaiselle kierrokselleen kaupungin päätöksenteossa (on siis myös asukkaille näytteillä).

Suunnitelma pyritään saamaan nykyversiossaan esille Maunulan Mediapajalle (ikkunaan?) työpajan jälkeen viikonlopuksi. Kommentit voi lähettää sähköpostilla demokratiahankkeen tästä teemaasta vastaavalle Emilialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti