maanantai 10. marraskuuta 2014

Maunulan demokratiahankkeen jouluglögit 11.12. klo 17–18 ja avoimet ovet Saunabaarin alakerrassa

Demokratiahanke on saanut kahden vuoden aikana aikaan paljon. Sillä oli tavoitteina "uida virkamiesten liiveihin" Maunulan monitoimitalon rakentamishankeen suunnittelussa ja toisaalta luoda alueelle demokratiatila, esimerkiksi asukastalo Saunabaarin toimintaa laajentamalla katutason tiloihin. Molemmat ovat edenneet ilahduttavasti. 
Tästä ei oltaisi selvitty ilman aktiivisia asukkaita, eikä ilman hyvää yhteistyötä alueen virkamiesten kanssa. Kiitokset tästä kaikille mukana olleille!

Saunabaarin alakerrassa järjestetään Avointen ovien tapahtuma torstaina 11. joulukuuta klo 13–18. Sen ohjelmassa klo 13–15 perinteiset paritanssit Saunabaarilla. Mediapajan uusissa tiloissa ovi ja nettiyhteydet avoinna. HeSyllä on Joulupuoti. Retrot esittäytyvät. Maunulan demokratiahankeella on ilo kutsua kaikki asukastalon laajentamisessa ja uuden monitoimitalon rakentamisessa  hankkeisiin osallistuneet ja osallistuvat asukkaat, suunnittelijat, virkamiehet ja muut yhteistyökumppanit klo 17–18 jouluglögille Mediapajan tiloihin. Glögin ja pienen purtavan ohessa voimme yhdessä arvioida tähänastista ja keskustella jatkosta.

Tarjoiluja varten toivomme ilmoittautumista ennalta 5.12. mennessä osoitteella epalonen[a]gmail.com
Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti