maanantai 10. marraskuuta 2014

Saunabaarin alakerrassa uudet toimijat: tilaa asukkaille!

Saunabaarin alakerran täyttivät lokakuusta alkaen uudet toimijat. Männikkötien ja Metsäpurontien kulmassa on Maunula Seuran ja Mediapajan uusi tila, Saunabaarin seniorien hallinnoima ja asukkaille uusia käyttöjä tuova musiikkia ja muuta toimintaa tila on toisessa Männikkötien puolesessa kulmassa. Suurin vuokralainen on Hesy, jolla on Maunulassa kirpputori ja tavaroiden vastaanottotilat. Työhuone Månsasissa on työtilat kuudelle itsensä työllistäjälle. Kokoushuone ylemmässä kerroksessa on asukkaiden käytössä, tilan voi varata Saunabaarista.
 Alakerran täyttäminen uloskin näkyvällä asukaslähtöisellä toiminnalla, oli Maunulan demokratiahankkeen tavoitteita pilottivuodelle 2013. Neuvotteluprosessi Helsingin kaupungin Tilakeskuksen kanssa oli hieno saavutus hankkeelta ja Maunula Seuralta. Pilotissa toivottiin myös "demokratiatilaa".
Demokratia on jatkuva prosessi. Sama pätee demokratiatiloihin. Nyt niille on saatu asukaslähtöinen perusta. Saunabaarin yläkerrassa toiminnot jatkuvat entisellään – tulijoita alakertaankin oli lopulta niin paljon, että tässä tuli todella selväksi, miten tärkeitä asukastalot helsinkiläisille ovat.
Tervetuloa Saunabaarille vanhat ja uudet käyttäjät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti